top of page

Testaa Keikalla.fi toimivuus

Kokeile ja varmista tällä sivulla, että suorat keikat toimivat käyttämälläsi laitteella ilman ongelmia. Samalla voit kokeilla internet-yhteytesi nopeuden. Suosittelemme sen olevan vähintään 10Mbps.

 

Videossa on ohjeet, kuinka Keikalla.fi keikkaympäristö toimii. Laita video pyörimään alakulmasta löytyvästä play-napista. Mikäli kyseinen video toimii sinulla hyvin, toimii myös live-keikka laitteellasi hyvin.


Muista kokeilla videota sillä laitteella, millä meinaat seurata myös keikkaa.

Mitä tehdä jos video ei toimi?

 • Tarkista internetin nopeus
  Suosittelemme 10 Mbps tai suuremman verkkoyhteyden nopeuden, jotta voit seurata alhaisimman toistolaadun (240p) lähetystä. Voit käyttää oheista nopeustestiä saadaksesi yleisen käsityksen Internet-nopeudestasi. Muista, että nopeus voi vaihdella, etenkin wifi- tai matkapuhelinverkoissa.
   

 • Poista kaikki selaimen laajennukset ja lisäosat käytöstä
  Kolmannen osapuolen ohjelmat voivat joskus aiheuttaa ongelmia toiston aikana, kuten lähetyksen puskuroinnin. Jos sinulla on vaikeuksia, yritä poistaa kaikki aktiiviset laajennukset yksitellen. Voit myös avata videosi selaimen incognito- tai yksityisikkunassa testausta varten.
   

 • Käynnistä reititin ja/tai modeemi uudelleen
  Reitittimen tai modeemin uudelleen käynnistys voi auttaa päivittämään yhteyden ja parantamaan toiston suorituskykyä. Irroita virtajohto ja kytke sitten uudelleen suorittaaksesi täyden uudelleenkäynnistyksen.
   

 • Päivitä selaimesi
  Varmista, että käytät selaimesi uusinta versiota huipputehokkuuden saavuttamiseksi. Suosittelemme Chrome-selainta. Tarkista selaimesi versio tästä.
   

 • Sulje ylimääräiset selaimen välilehdet tai sovellukset
  Liian monien sovellusten pitäminen auki voi hidastaa yhteyden. Sulje kaikki ylimääräiset sivut taustalta. Varsinkin mobiililaitteita käyttäessä on helppo unohtaa, mitkä sovellukset ovat taustalla käynnissä. Varmista, että suljet tai poistat sovellukset kokonaan sen sijaan, että minimoit niiden ikkunat taustalle
   

 • Tyhjennä selaimesi välimuisti
  Vaikka tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, välimuistin päivittäminen voi auttaa monissa eri ongelmissa. Tästä löydät ohjeet
   

 • Poista käytöstä / ota käyttöön laitteistokiihdytys (Hardware acceleration)Laitteistokiihdytys tekee raskaiden ohjelmistojen toimintoja tehokkaammiksi, mutta joskus se ei toimi hyvin vanhempien näytönohjaimien kanssa. Kokeile poistaa tämä asetus käytöstä tai ottaa se käyttöön selaimesi asetuksissa.

   

Muihin ongelmiin voit löytää vastauksia täältä. (https://keikalla.fi/ukk)

bottom of page