Frequently asked questions

En saa tilausvahvistusta


Keikalla.fi:llä ja Lippu.fi:llä on ongelmia joidenkin palveluntarjoajien sähköpostien kanssa. Asiaa selvitetään, mutta sillä välin voit lähettää lippusi sähköpostitse osoitteeseen tuki@keikalla.fi. Lähetämme sinulle lippukoodin paluuviestinä.
Miten pääsen keikkaan?


Luo käyttäjätili ja aktivoi lippukoodisi osoitteessa live.keikalla.fi. Aktivoinnin jälkeen tapahtuma ilmestyy palvelun etusivulle. Päivitä sivu tarvittaessa. Avaa striimi klikkaamalla tapahtumaa.

Varmista myös, että Keikalla.fi toimii laitteillasi täältä
Koska keikka alkaa?


Normaaleista keikoista poiketen Keikalla.fi-tapahtumat alkavat aina ajallaan. Ole siis ajoissa paikalla.
Striimi pätkii, mitä tehdä?


Netin yli lähetettävät striimit saattavat joskus hieman pätkiä. Kokeile muuttaa videon laatua videikkunan oikeasta alakulmasta löytyvästä hammasrattaasta. Myös Auto-toiminnon käyttäminen saattaa aiheuttaa pätkimistä, joten sen käyttämistä kannattaa välttää.

Varmista että Keikalla.fi toimii laitteillasi täältä.
Voiko chromecastilla katsoa keikkaa?


Toistaiseksi emme ole saaneet testattua puhelimella castaamista onnistuneesti. Puhelimia on kuitenkin paljon eri mallisia ja voi olla että sinun puhelimesi sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Kannettavan tietokoneen kautta Chrome-selaimella castaaminen toimii hyvin.

Tässä ohjeet Chormecastin käyttöön
Mitä keikan katsominen vaatii?


Keikan katsominen vaatii tavallisen tietokoneen tai mobiililaitteen ja hyvän (väh. 10mb) nettiyhteyden. Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea.
Miten ostan lipun?


Kaikkien keikkojen liput myy Lippu.fi. Löydät tapahtumamme osoitteesta keikalla.fi/keikat ja lipunostolinkki vie sinut Lippu.fi:n sivulle.
Laitevaatimukset (nettiyhteys)


Keikan katsominen vaatii tavallisen tietokoneen tai mobiililaitteen ja hyvän (väh. 10Mbps) nettiyhteyden. Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea.

Varmista myös, että Keikalla.fi toimii laitteillasi täältä.
Voiko keikkaa katsoa myöhemmin?


Keikka on katsottavissa 7 vuorokautta lähetyspäivän jälkeen. Mikäli keikka tapahtuu 1.5., on tallenne katsottavissa 7 kokonaista vuorokautta 2.5. alkaen. Katseluoikeutesi päättyy siis 8.5. klo 23:59.
Voinko ostaa keikan jälkikäteen?


Keikoille myydään lippuja 6 vuorokautta lähetyspäivän jälkeen. Mikäli keikka tapahtuu 1.5., voit ostaa lipun 7.5. klo 23:59 asti.

KeikallaLogo.png