top of page

Konserttistriimaukset ja virtuaalitapahtumat

Onko toiveissasi pienen kellarikeikan striimaus, virtuaaliset yritysjuhlat, koulutukset, festivaalit, hybridimessut, säätiön juhlagaala, kansainväliset sukujuhlat, tuote-esittely tai mitä tahansa tältä välitä? Tarjoamme sinulle laadukkaat ratkaisut ja palvelut kaikenkokoisten virtuaalitapahtumien, konserttien sekä teatteri- ja tanssiesitysten striimaukseen, moderointiin, ohjelma- ja asiakaspalveluihin, markkinointiin ja lipunmyyntiin. 

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous! Pienten striimituotantojen ja suurten virtuaalitapahtumien organisoinnin ja myynnin yhteistyökumppaninamme toimii tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy. 

Helppoa ja huoletonta. Hoidamme puolestasi striimauksen tai kokonaisen virtuaalitapahtuman prosessin alusta loppuun – niin tekniset ratkaisut kuin itse tuotannon. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen graafikkomme tekee tapahtumalle markkinointikuvat ja tuotantovastaava valmistelee tapahtuman mahdollista lipunmyyntiä varten. Tapahtuman tiedot lähetetään lipunmyyntikumppanille, joka huolehtii lippujen myynnistä ja myyntituottojen tilityksestä. 

Markkinoimme striimiäsi – kuten webinaaria, konserttia tai kokonaista festivaalia keikalla.fi:n kuukausittaisissa uutiskirjeissä sekä Fantastico Productionin tapahtumakalenterissa ja molempien yritysten somekanavilla. Oma toimittajamme tekee käyttöösi tarvittaessa mediatiedotteen, ja voit halutessasi hyödyntää myös Lippu.fi:n digitiimiä. Yhdistämällä voimamme saamme virtuaalitapahtumallesi huikeaa näkyvyyttä myös sinun somemarkkinointiisi!

 

Robottikameratuotannoista televisiointeihin. Striimaamme tapahtumasi haluamasi kokoisena, joko yhden tai usean kameran tuotantona. Käytettävissämme on miehitettyjen kameroiden lisäksi robottikameroita, joiden avulla turvallinen striimituotanto hoituu myös poikkeusaikana. 

Tuottajillamme, ohjaajillamme ja äänittäjillämme on kokemusta niin pienistä bändikeikoista kuin merkittävistä televisiotuotannoista. 

Yhteistyökumppaneillamme on tarjolla useita hyviä studio- ja tapahtumatiloja, missä voimme tuottaa erikokoisia tapahtumia tasokkaasti – ja huomioida televisioinneissa ja taltioinneissa tarvittavat elementit korkeatasoisesta äänituotannosta laadukkaaseen valaisuun. 

keikalla_yhteistyö.jpg
Minna_Pentti-1.jpeg
Liisa_Kapanen.png
Minna_von_Weissenberg.png

Minna Pentti

Yritysmyynti, konsertit ja tapahtumat

p. +358 500 804 959

myynti@fantasticoproduction.fi


Liisa Kapanen
Yritysmyynti, konsertit ja tapahtumat   
+358 40 562 0235

myynti@fantasticoproduction.fi

Minna von Weissenberg

Konsertit & markkinointi- ja viestintäpalvelut

p. +358 400 706 127

myynti@fantasticoproduction.fi

Transparent Fantastico-production-uusi-l
bottom of page