top of page
HP_hero_theater_chairs_493965.jpg

Atean, Googlen ja HP:n studiowebinaari - Hyvinvoinnin ja teknologian rooli uudessa normaalissa

Atean, Googlen ja HP:n yhteistyössä toteuttama tunnin mittainen studiowebinaari pidettiin keskiviikkona 30.9.2020 klo 13.00 – 14.00.

Studiowebinaarissa reflektoitiin Covid 19 -pandemian vaikutuksia opetuksen järjestämiseen ja hyvinvoinnin merkitystä oppimiseen. Studiowebinaarin eturivin asiantuntijat ja panelistit keskustelivat toimivista käytänteistä ja 1:1 ratkaisumalleista. Opiskelijoiden ja opetushenkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen nousee pandemian pitkittyessä keskiöön.

Webinaari toteutetaan Keikalla.fi-alustalla.

atea_grey_no_bkg_rgb.png
hp-intel.png
image001_2.png

Agenda

 

Avauspuheenvuorossa Lääkärikeskus Aava Medical Oy:n strategiajohtaja Katarina Segerståhl kertoo hyvinvoinnin oppimiseen vaikuttavista tekijöistä ja erityisesti oppimista edesauttavista osa-alueista. Kuulemme kuinka teknologialla voidaan edistää hyvinvoinnin osatekijöitä.

 

 

Kansainvälisen perspektiivin tarjoaa Googlen ja HP:n oppimisen EMEA alueen liiketoimintajohto.

 

  • Liz Sproat, Head of Learning, Google

 

  • Paolo Dal Santo, HP Education Lead for Europe, Middle-East and Africa (EMEA)

 

 

Paneelikeskustelun asiantuntijat keskustelevat muun muassa hyväksi koetuista etäopetuksen malleista ja kehittämiskohteista. Mitkä tekijät vaikuttavat pedagogisesti ja teknisesti laadukkaan ympäristön rakentamiseen? Millaisia työkaluja ja menetelmiä tarvitaan jatkossa opetuksen ja oppimisen tukemiseen?

 

Online studiowebinaarimme avaa näkökulmia miten rakennetaan hyvinvointia tukeva laadukas ja mielekäs oppimisympäristö. Atean Smart School -oppimisympäristökonsepti on rakennettu vastaamaan koulumaailman muutoksiin; datan hyödyntämiseen, oppimisen laitteisiin ja älykkäisiin tiloihin sekä hyvinvoinnin mittaamiseen.

 

Katso studiowebinaarin tallenne ohesta!
 

Terveisin,

Atean Edu-tiimi

Webinaari toteutetaan Keikalla.fi-alustalla.

bottom of page