HP_hero_theater_chairs_493965.jpg

Atean, Googlen ja HP:n studiowebinaari - Hyvinvoinnin ja teknologian rooli uudessa normaalissa

Tule mukaan Atean Googlen ja HP:n yhteistyössä toteuttamaan tunnin mittaiseen studiowebinaariin keskiviikkona 30.9.3030 klo 13.00 – 14.00.

Studiowebinaarissa reflektoidaan Covid 19 -pandemian vaikutuksia opetuksen järjestämiseen sekä millainen merkitys hyvinvoinnilla on oppimiseen. Studiowebinaarin eturivin asiantuntijat ja panelistit keskustelevat toimivista käytänteistä ja 1:1 ratkaisumalleista. Opiskelijoiden ja opetushenkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen nousee pandemian pitkittyessä keskiöön.

Webinaari toteutetaan Keikalla.fi-alustalla.

Agenda

 

Avauspuheenvuorossa Lääkärikeskus Aava Medical Oy:n strategiajohtaja Katarina Segerståhl kertoo hyvinvoinnin oppimiseen vaikuttavista tekijöistä ja erityisesti oppimista edesauttavista osa-alueista. Kuulemme kuinka teknologialla voidaan edistää hyvinvoinnin osatekijöitä.

 

 

Kansainvälisen perspektiivin tarjoaa Googlen ja HP:n oppimisen EMEA alueen liiketoimintajohto.

 

  • Liz Sproat, Head of Learning, Google

 

  • Paolo Dal Santo, HP Education Lead for Europe, Middle-East and Africa (EMEA)

 

 

Paneelikeskustelun asiantuntijat keskustelevat muun muassa hyväksi koetuista etäopetuksen malleista ja kehittämiskohteista. Mitkä tekijät vaikuttavat pedagogisesti ja teknisesti laadukkaan ympäristön rakentamiseen? Millaisia työkaluja ja menetelmiä tarvitaan jatkossa opetuksen ja oppimisen tukemiseen?

 

Online studiowebinaarimme avaa näkökulmia miten rakennetaan hyvinvointia tukeva laadukas ja mielekäs oppimisympäristö. Atean Smart School -oppimisympäristökonsepti on rakennettu vastaamaan koulumaailman muutoksiin; datan hyödyntämiseen, oppimisen laitteisiin ja älykkäisiin tiloihin sekä hyvinvoinnin mittaamiseen.

 

Ilmoittaudu pikimmiten mukaan ja olet mukana syksyn inspiroivimmassa tunnissa!

 

Terveisin,

Atean Edu-tiimi

Webinaari toteutetaan Keikalla.fi-alustalla.

KeikallaLogo.png