top of page

Tapahtumajärjestäjille

Keikalla.fi on Rockwayn yhteistyössä Lippu.fi:n ja Muusikkojen liiton kanssa maaliskuussa 2020 perustama tapahtumastriimauspalvelu. Palvelu perustettiin helpottamaan koronapandemian muusikoille ja tuotantotyöntekijöille aiheuttamia tulonmenetyksiä. Toistaiseksi erilaisia tapahtumia on striimattu yli 120 ja lippuja myyty yli 35 000.

Keikalla.fi tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun:

 

  • Tapahtuman tuottaminen

  • Striimausteknologia, ääni- ja videotuotanto

  • Alusta keikalle

  • Lipunmyynti

  • Markkinointi

  • Asiakaspalvelu keikan aikana


Palveluamme voidaan käyttää myös valmiin tapahtuman jakeluun, eli vain alustana ja lipunmyyjänä tapahtumallesi. Jos olet yrityksen edustaja ja haluat räätälöidyn tapahtuman yrityksellesi, lue lisää yritysmyynnistämme.

Hyvän striimikeikan- tai tapahtuman järjestäminen vaatii ammattitaitoa. Me varmistamme, että tapahtumallasi on laadukas videoyhteys ja korkea äänenlaatu. Annamme katsojille myös mahdollisuuden vuorovaikutukseen esiintyjän kanssa. Takaamme laadukkaan asiakaspalvelun tapahtuman ajaksi. Kaikkiin Keikalla.fi-tapahtumiin liput myy Suomen suurin lipunmyyjä, Lippu.fi. ​Autamme mielellämme myös tapahtuman markkinoinnissa. On hyvä muistaa, että lipunmyynnille ei ole ylärajaa!

keikalla_yhteistyö.jpg

Tapahtumien markkinointi

Lipunmyynti on tapahtuman menestyksen kannalta kaiken a ja o. Asiakkaanamme saat käyttöösi Keikalla.fi-tiimin yli 10 vuoden kokemuksen musiikkialan markkinoinnista eri kanavissa. Halutessasi voit myös hyödyntää Lippu.fi:n digitiimiä.

 

Kaikkia keikkoja mainostetaan aina Keikalla.fi:n somekanavissa ja kuukausittaisissa uutiskirjeissä. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että parhaiten tapahtuman fanit saa kiinni itse artisti/esiintyjä. Siksi on erittäin suositeltavaa, että järjestäjä pyrkii aktivoimaan artistia tai esiintyjää esimerkiksi tapahtumalle luodussa Facebook-tapahtumassa.

 

Muista nämä:
 

Luo tapahtumalle Facebook-tapahtuma

Kutsu FB-tapahtumaan rinnakkaisjärjestäjäksi itse artisti ja Keikalla.fi

Ole aktiivinen ja jaa tapahtumaa omissa kanavissasi

 

Keskustellaan tapahtumastasi lisää!

bottom of page